ИТАЛИЯ, ФРЕНСКАТА РИВИЕРА И БАРСЕЛОНА

ИТАЛИЯ, ФРЕНСКАТА РИВИЕРА И БАРСЕЛОНА

ИТАЛИЯ, ФРЕНСКАТА РИВИЕРА  И БАРСЕЛОНА

 

ДАТА:26.02.2018 г.                                                                  ЦЕНА:495лв.

1 ден-Отпътуване от България – от Варна /с доплащане 25 лв. – ул. Антим І в 07.00ч./, от Бургас /бензиностанция ОМВ до Метро в 09.00ч,./, от Ст. Загора /разклона на автомагистралаТракия в 11.30ч./ Пловдив /Хепи до бензиностанция Шел на автомагистрала Тракия в 13,00ч./, от София /бензиностанция ОМВ на бул. Сливница – Западен парк в 15.00ч./. Транзитно пътуванепрезСърбия и Хърватия. Нощенпреход.

 

2 ден–Рано сутринта пристигане във Венеция. Свободно време или екскурзия до островите Мурано и Бурано /доплащане 25 евро/. Отпътуване с корабче от ПунтаСабиони за островите Мурано и Бурано, разположени във венецианската лагуна. Мурано, известен с ателиетата за художествено стъкло и Бурано, островът на дантелите. След това екскурзията продължава с разходка и потапяне в атмосферата на средновековна Венеция. Пешеходна разходка из историческата част – площад Сан Марко с едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св. Марко – покровител на града, Двореца на дожите (отвън), Моста на въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула, старинните тесни улички с пъстри сувенирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и КаналеГранде. Следобядотпътуване за ЛигурскатаРивиера.Късновечертапристигане и настаняванев хотел.Нощувка.

 

 

3денЗакуска.Отпътуване за Монако. Предиобяд туристическа програма в Монако- хълма Замъка с двореца на Принца, Океанографския музей /без влизане/, Катедралата, Монте Карло с Европейското и Американското казино, хотелите Ермитаж и Париж. По обяд престой в перлата на Френската Ривиера – Ница: булевард Промнадде-з-Англе, площад Масена, Пазара на цветята /на антиките/, катедралата Сент Репарат, хълма Шато с водопада и останките от старинния замък. Следобяд престой в Кан. Разглеждане на хълма Сюке, църквата Нотр Дам дьо л’Есперанс, Фестивалния комплекс, Пристанището, булевард Кроазет. Привечер пристигане в района на Марсилия. Настаняване в хотел. Нощувка.

 

4денЗакуска.Отпътуване за ИспанскатаРивиера. Около 14ч. настаняванев хотел. СледобядпрограмавБарселона/25 евро/, Катедралата „Саграда Фамилия” и парка Гюел. Спирка при стадиона на ФК Барселона – “Камп Ноу”, площад Испания, паметника на Колумб, Аквариума. Пешеходна разходка по площад Каталуня, улицата на артистите Рамбла, Готическия квартал и др. /входните такси на посещаваните обекти не са включени в цената на екскурзията/.Нощна Барселона с възможност да видите магическите фонтани на площад Испания в в20.00ч.. Връщане в хотела. Нощувка.

 

5денЗакуска.  Отпътуване за Барселона. Свободно време или  полудневна екскурзия до Монсерат/ 30 евро / планината Монсерат се приема за свещена и е място за поклонение, свързано с множество легенди и с бенедиктския манастирски комплекс, разположен в невероятно красивата местност. В базиликата на манастира се съхранява чудодейната Черна мадона – покровителка на Каталуния.В ранния следобед връщане в Барселона, свободно време. Вечерта трансфер до летището, полет Барселона- София.

 

 

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • Самолетен билет Барселона – София на АК „Wizz air” с включени летищни такси и кабинен багаж до 10 кг.
 • транспорт с луксозен автобус 3 *
 • трансфер хотел – летище
 • 3нощувки и 3закуски по програма
 • медицинска застраховка
 • водач – представител на фирмата туроператор;

 

В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

 

 • Отпътуване от Варна – 25 лева
 • Пътни и гранични такси – 20 евро
 • Еднодневна екскурзия до островите Мурано, Бурано и Венеция с корабче и туристическо обслужване – 25 евро
 • Туристическо обслужване и входна такса на автобуса до Скалата на Монако общо – 15 евро
 • Еднодневна екскурзия до Барселонас туристическо обслужване и Магическите фонтани – 30 евро
 • Полудневна екскурзия до Монсерат – 30 евро
 • Входни такси на посещаваните обекти
 • Курортни и градски такси 1-2 евро на вечер

 

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:валиден задграничен паспорт или валидна лична карта – копие; здравна карта; за лица под 18 г. – нотариално заверена родителска декларация, даваща право на детето да пътува зад Посещаванитестранисабез строго специфичнисанитаро – хигиенни и митническиизискванияспрямобългарскитеграждани. Записването става с внесен депозит 50% от сумата и доплащане мин.30 дни предидатата на полета.Краен срок за анулиране на пътуването от страна на агенцията, при несъбранбройтуристи – 7 дни предидатата на отпътуване.

Програмата е предварителна, фирматазапазваправото си на актуализация в дни и часове, при независещи от неяобстоятелства.

 

 

 

 

 

 

 

Close Menu