• admin
  • юни 11, 2019
  • 0 Comments

БАРСЕЛОНА – ЛАЗУРНИЯ БРЯГ – МИЛАНО 10.10.2019

БАРСЕЛОНА – ЛАЗУРНИЯ БРЯГ – МИЛАНО 10.10.2019

Маршрут:
НА – ЛАЗУРНИЯ БРЯГ – МИЛАНО

Продължителност:
6 дни / 5 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати на отпътуване:
10.10.2019 г.

Цена само с Ваучер от Грабо 699 лв.

ПРОГРАМА

Програма на пътуването:

1 Ден
Полет от София до Барселона в 17:00ч с АК Ryanair. Посрещане на групата на летището в Барселона в 18:55ч. Трансфер с автобус до Калела. Настаняване в хотел Olympic 3*. Вечеря. Нощувка.

2 Ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, по обяд отпътуване за Барселона. Туристическа програма в Барселона: Катедралата „Саграда Фамилия“ и парка Гюел. Спирка при стадиона на ФК Барселона – „Камп Ноу“, паметника на Колумб, Аквариума. Пешеходна разходка по площад Каталуня, улицата на артистите Рамбла и др. Следобед връщане в хотела. След вечеря, възможност за посещение на Магическите фонтани, площад Испания. Нощувка.

3 Ден
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Монсерат (доплащане 35 евро) – планината Монсерат се приема за свещена и е място за поклонение, свързано с множество легенди и с бенедиктския манастирски комплекс, разположен в невероятно красивата местност. В базиликата на манастира се съхранява чудодейната Черна мадона – покровителка на Каталуния. По обяд отпътуване за Франция. Вечерта настаняване в хотел на Лазурния бряг – Екс Ан Прованс/Марсилия. Нощувка.

4 Ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, един ден на Френската ривиера: Кан – Ница – Монако. Входна такса и туристическо обслужване – 15 евро. Кан – разглеждане на хълма Сюке, църквата Нотр Дам дьо л’Есперанс, Фестивалния комплекс, Пристанището, булевард Кроазет. Ница: булевард Промнадде-з- Англе, площад Масена, Пазара на цветята (на антиките), катедралата Сент Репарат, хълма Шато с водопада и останките от старинния замък. Пристигане в Монако – хълма Замъка с двореца на Принца, Океанографския музей (без влизане), Катедралата, Монте Карло с Европейското и Американското казино, хотелите Ермитаж и Париж. Нощувка на Лигурската ривиера.

5 Ден
Закуска. По обяд туристическа програма в Милано – разглеждане на Миланската Ла Скала, прочутата Катедрала, пасажа Виктор Емануил, улица Данте и др. Свободно време. Настаняване в хотел. Нощувка в района на Милано.

6 Ден
Закуска. Трансфер до летището и полет до София с АК Ryanair в 12:50ч. от Милано Бергамо до София. Кацане на летище София в 15:55ч.

Leave a Reply

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/savetours.ltd/
.
.