АНТАЛИЙСКА РИВИЕРА
Екскурзия до Анталия

АНТАЛИЙСКА РИВИЕРА

Екскурзия до Анталия

АНТАЛИЯ

Екскурзия до Анталия
Екскурзия до Анталия

Дата – 02.02.2018 г. Цена – от 175.00 лв.
ОТСТЪПКА В ЦЕНАТА В Grabo.bg
1 ден – отпътуване от Варна /17.00ч. – ул. ”Антим І”/, от Бургас /19.00ч. – бензиностанция Ремиза/ по маршрут Малко Търново – Истанбул. Нощен преход.
2 ден- По обяд пристигане в Анталия. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
3 ден – Закуска. Свободно време или преди обяд сититур до гр. Анталия, с възможност да посетим стария град. По обяд пристигане до красивите водопади в района на Анталия, където ще обядваме по избор рибно или пилешко меню. Вечеря. Нощувка.
4 ден – Закуска. Свободно време или допънителна екскурзия Демре Мира Кекова. В земите на древна Ликия се  намират 3 уникални исторически паметника, въплъщаващи единството на историята, религията и природата. Демре е известен в целия свят като място, където е живял Свети Николай и където се намира неговата църква, признат е от целия християнски свят като свято място. Мира е един от шестте важни ликийски градове и крупен център на християнството, чиито основни забележителности са многобройните скални гробници и античния театър. Островите Кекова се смятат за перлата на турското крайбрежие. Те се намират в обкръжението на живописни заливи и не могат да оставят равнодушен нито един посетител. Точно тук, под прозрачната вода, могат да се видят останки от потънал по време на земетресение град. Вечеря. Нощувка.
5 ден – Закуска. Отпътуване за България. Кратка спирка в голям търговски център. Късно вечерта пристигане в България.

В цената, калкулирана при 40 туристи са включени:
• транспорт с автобус 3* – отпътуване от Бургас
• 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 3/4* в хотел „Лара“ или подобен;
• водач-представител на фирмата по време на пътуването.
• гранични и пътни такси и застраховка до 65 г, 2 лв. над 65 години– задължително доплащане

В цената не са включени:
• отпътуване от Варна– 25 лв.
• входните таксите на посещаваните обекти и допълнителните екскурзии: сититур до Анталия с включен обяд – 30 евро,
• екскурзия до Древна Ликия и потъналия град с включен обяд – 45 евро,
• настаняване в единична стая – 60 лв.

Допълнителните екскурзии се осъществяват при мин. 25 записани.
Необходим е валиден задграничен паспорт или валидна лична карта, за лица под 18г. нотариално заверена родителска декларация даваща право на детето да пътува само или с единия си родител, медицинска карта за престой в чужбина, точен адрес и телефон.
Записването става с внасянето на депозит – 50 % от стойността на пътуването в офисите на фирмата или при оторизиран представител – с подписване на договор, общи условия на пътуването.
Посещаваните страни са без специфични митнически и санитаро-хигиенни изисквания спрямо българските граждани. Краен срок за анулиране на пътуването, при несъбран брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване.
Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация.

Close Menu