Екскурзия до Берлин през Декември

ПРОГРАМА

1 ДЕН – Полет от Летище София за Берлин с АК ”Ryanair“ в 10.00ч. Посрещане на летището от представител на фирмата в 11.20 ч. Туристическа програма в Берлин за разглеждане – улицата на липите и най-известните по целия свят символи на Берлин- Бранденбургската врата, Райхстагът и Монументът на победата и др. Свободно време за Коледните базари. Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ДЕН. Свободно време или еднодневна екскурзия до столицата на Саксония, известна като „Флоренция на Елба” – гр. Дрезден /доплащане 50,00 евро – за туристическа пешеходна обиколка на старият град с местен екскурзовод/. По желание посещение на бароковия дворец „Цвингер”, прочут с Музея на порцелана, Оръжейния музей и една от най-богатите картинни галерии в света, известна с шедьовъра на Рафаело – „Сикстинската Мадона”. Посещение на най – големия Коледен базар. Връщане в хотела. Нощувка.
3 ДЕН. Свободно време или еднодневна екскурзия до Потсдам и посещение на двореца „Сан Суси“ с местен екскурзовод – Дворецът, построен от Фридрих Велики през 1745 г. по подобие на Версай, най-финият образец на рококо архитектурата в Европа, дългата едноетажна сграда, увенчана от купол и с два кръгли павилиона отстрани, е заобиколена от поредица тераси и грижливо оформени пейзажни градини, разпрострели се на площ от близо 2 кв. км. Връщане в хотела. В 13.00часа трансфер до летището в Берлин и полет с АК „Ryanair“ в 16:35 ч. Пристигане на летище в София в 19:50 ч.

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА:
самолетен билет София –Берлин – София c AK ”Ryan Air” с включени летищни такси и малък кабинен багаж с размери 40*20*25 см.;
автобусен транспорт по маршрута;
2 нощувки в хотел от веригата „Ibis Budget“ в Берлин;
туристическа програма в Берлин;
водач от туристическата агенция по време на пътуването;
медицинска застраховка

ОФЕРТАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
– Priority Boarding с допълнителен кабинен багаж до 10 кг. /55/40/20см./ – 10 евро в посока, допълнителен до 20 кг.- 40 евро в посока;

– Еднодневна екскурзия до Дрезден – 50 евро;
Еднодневна екскурзия до Потсдам и двореца „Сан Суси“ с включена входна такса – 50 евро;
2 x закуски – 15 евро / заплащат се на рецепция на хотела/
доплащане за настаняване в единична стая – 60 евро.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: валидна лична карта; за лица под 18 г. – нотариално заверена родителска декларация, даваща право на детето да пътува зад граница. Посещаваните страни са без строго специфични санитаро – хигиенни и митнически изисквания спрямо българските граждани.
Записването става с внесен депозит 50% от сумата и доплащане мин. 30 дни преди датата на полета.Краен срок за анулиране на пътуването от страна на агенцията, при несъбран брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване.
Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация в дни и часове, при независещи от нея обстоятелства.

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА

Hotel Category 3*

Leave a Reply

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/savetours.ltd/
.
.