Инструкции за резервация
1. След като вече сте посетили нашият уебсайт: www.savetours.bg Продължете към „Екскурзии с ГРАБО Ваучер
2. Намерете вашата екскурзия по дата и цена, която включва всички допълнителни такси.
3. От „резервирай“, въведете бр. на пътуващите ( максимум до трима пътуващи  в една резервация) и продължете с „резервирай“. След това отново натиснете „резервирай“, след като Ви излезе цената за 2/3 пътуващи.
4. Въведете имената си с главни букви на латиница, имейл ,телефон за връзка и данните от личната си карта или паспорт КОРЕКТНО.
5. Съгласете с нашите общи условия към договора и „изпратете“.
6. На имейл ще получите : Договор,  „номер на резервация“ и „пин код“, които трябва да пазите.
7. От сайта ни  www.savetours.bg  посетете меню „Вход за клиенти“ , въведете „номер на резервация“ и „пин код“ и влезте чрез вход в резервацията.
8. Натиснете : „Вижте повече информация за резервацията тук“.
9. Очаквайте потвърждение за направената резервация, за да имате достъп до меню „Договор“, Плащане с дебитна/кредитна карта или чрез “ EasyPay“. Остатъка от сумата може да заплатите онлайн с вашата карта , в офис на Изи Пей или по Банков път. Банковите детайли може да намерите в сайта ни при категория „ЗА НАС“, в договора Ви или в резервацията чрез „плащане по банков път“.

Пет дни преди отпътуване , посетете www.savetours.bg , “Информация за предстоящо пътуване“ , за да бъдете осведомени за всички детайли за вашата екскурзия.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/savetours.ltd/
.
.