• admin
  • юни 11, 2019
  • 0 Comments

Мароко 02.10.2019

Мароко 02.10.2019

Маршрут:
София-Мадрид-Танжер

Продължителност:
6 дни / 5 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати на отпътуване:
02.10.2019 г.

Цена само с Ваучер от Грабо 799 лв.

ПРОГРАМА

МАДРИД – ТАНЖЕР – КАЗАБЛАНКА – РАБАТ – МАРАКЕШ – ПЕЩЕРАТА ХЕРАКЪЛ – ШЕФШАУЕН

Датa: 02.10.2019 г. Цена: 799 лв.
1 ден – Полет от София в 18.20ч. за Мадрид с АК ‘’Ryanair”. Пристигане на летище Мадрид в 21.05ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
2 ден – Закуска. Сутринта кратка туристическа програма в Мадрид за разглеждане на красивите площади “Пласа Майор”, “Дел Сол” и “Испания” с Паметника на Сервантес, Кралския дворец и др. Трансфер до летището. В 13.55 ч. полет с АК ‘’Ryanair” до Танжер. Кацане в Танжер в 14.20ч. Посрещане на групата на летището от местните ни партньори и отпътуване за Казабланка с кратка спирка в Рабат. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
3 ден – Закуска. По желание еднодневна екскурзия до Маракеш /доплащане 50 евро/ – една от най-престижните императорски столици в Мароко. Името, чието значение си остава загадка, векове наред е използвано като нарицателно на цялата страна. Оазис, създаден от човешка ръка, за да носи духовна наслада, градът си е спечелил прозвището „Градът, който радва сърцето“. Панорамна обиколка на града с разглеждане на градините Менара, минарето Котубия (XII в.) – шедьовър на ислямската архитектура, посещение на красивия дворец Баия и еврейския квартал, както и Медината с най-старата и автентична аптека, където се предлага известното мароканско арганово масло. Посещение на площада Джамал Ел Фна, градините на Жак Мажорел. Свободно време. Връщане в Казабланка. Вечеря. Нощувка.
4 ден –Закуска. Програма в Казабланка – вторият по големина град в Африка след Кайро и икономическа столица на кралство Мароко, основан от португалците през 1575г. на мястото на разрушеното от тях берберско селище Анфа. Разглеждане на площада на Обединените нации, квартал Aнфа, туристическия комплекс Корниш и джамията Хасан II (отвън). Грандиозният храм е построен на брега на океана и прилича на огромен бял кораб на фона на водата и небето. Следобяд кратка спирка на пещерата Херакъл – Според легендата, там древногръцкият герой Херкулес си е почивал, след като е извършил 12-е си изпитания. Продължаване за Танжер. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
5 ден – Закуска. Туристическа програма в Шефшауен – град известен със сините си къщи, както и с ръчните изделия, вълнени облекла и тъкани одеала. Следобяд програма в Танжер – вратата между Африка и Европа, космополитен град и значимо пристанище, разпложен в залив с изглед към Гибралтарския проток и испанското южно крайбрежие. Вечеря. Нощувка.
6 ден – Закуска. Трансфер до летището. Полет за Мадрид в 14.20ч. с АК ‘’ Ryanair”. Кацане в Мадрид в 13.55ч. В 19.50ч. полет за София от Мадрид. Кацане в София в 00.15ч.

В цената са включени: самолетни билети София – Мадрид – Танжер – Мадрид – София с АК „ Ryanair“, с включен малък кабинен багаж 40/20/25 см, летищни такси, трансфер летище – хотел – летище; транспорт с автобус 3*; водач – представител на агенцията, медицинска застраховка за периода на пътуването, обявените 5 нощувки + 5 закуски в хотели 3* в Мадрид, в Мароко – хотели 4* при калкулирано настаняване в двойни/тройни стаи –1 нощувка + 1 закуска в Мадрид, 2 нощувки + 2 закуски в Казабланка; 2 нощувки + 2 закуски в Танжер.

В цената не са включени: голям кабинен багаж до 10 кг. / 55/40/20 см./ – 2 x10 евро, допълнителен до 20 кг. – 2 x 40 евро в посока, входни такси на посещаваните обекти и туровете по програма: еднодневна екскурзия до Маракеш – 50 евро; полудневна програма в Шефшауен – 40 евро, 4 вечери в Мароко – общо 60 евро.

Необходим е валиден задграничен паспорт 6 месеца след датата на завръщане; за лица под 18г., нотариално заверена родителска декларация даваща право на детето да пътува само или с единия си родител; точен адрес и телефон.
Записването става с внасянето на депозит – 50 % от стойността на пътуването в офисите на фирмата или при оторизиран представител – с подписване на договор, общи условия на пътуването. Посещаваните страни са без специфични митнически и санитаро-хигиенни изисквания, спрямо българските граждани.
Краен срок за анулиране на пътуването, при несъбран брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване.
Програмата е предварителна фирмата запазва правото си на актуализация

Leave a Reply

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/savetours.ltd/
.
.