• admin
  • юни 11, 2019
  • 0 Comments

Милано, Монако, Кан, Ница, Авиньон, Калела и Барселона на 28.09.2019

Милано, Монако, Кан, Ница, Авиньон, Калела и Барселона на 28.09.2019

Продължителност:
6 дни / 5 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати на отпътуване:
28.09.2019 г.

Цена само с Ваучер от Грабо 725 лв.

ПРОГРАМА

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от летище София до Милано Бергамо с полет на АК “Ryanair“ в 11:15ч. Посрещане на Летище Милано Бергамо в 12:25ч. Трансфер до Милано и кратка туристическа програма с разглеждане на забележителностите: Миланската Ла Скала, прочутата Катедрала, пасажа Виктор Емануил, улица Данте и др. Отпътуване и пристигане късно вечерта в Лигурската Ривиера. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден
Закуска. Отпътуване за Монако. Предиобяд, по желание и срещу доплащане, туристическа програма в Монако – хълма Замъка с двореца на Принца, Океанографския музей (без влизане), Катедралата, Монте Карло с Европейското и Американското казино, хотелите Ермитаж и Париж. По обяд престой в перлата на Френската Ривиера – Ница и програма срещу доплащане: булевард Промнад де-з-Англе, площад Масена, Пазара на цветята (на антиките), катедралата Сент Репарат, хълма Шато с водопада и останките от старинния замък. Следобяд престой в Кан. Срещу доплащане – разглеждане на хълма Сюке, църквата Нотр Дам дьо л’Есперанс, Фестивалния комплекс, Пристанището, булевард Кроазет. Привечер пристигане в района на Марсилия. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ден
Закуска. Отпътуване. Предиобяд кратка спирка в Авиньон – разглеждане на Папският дворец, който се издига величествено над Авиньон, построен за папите, чието седалище е преместено през 14 век от Рим в Авиньон. Величествения мост Сен Бенезе, който се простира над двата канала на река Рона и острова помежду им. Следобяд пристигане на Испанската Ривиера. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или програма в Барселона срещу доплащане – Катедралата „Саграда Фамилия“ и парка Гюел. Спирка при стадиона на ФК Барселона – „Камп Ноу“, площад Испания, паметника на Колумб, Аквариума. Пешеходна разходка по площад Каталуня, улицата на артистите Рамбла, Готическия квартал и др. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Монсерат – планината Монсерат се приема за свещена и е място за поклонение, свързано с множество легенди и с бенедиктския манастирски комплекс, разположен в невероятно красивата местност. В базиликата на манастира се съхранява чудодейната Черна мадона – покровителка на Каталуния. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време в Барселона. Следобяд трансфер до летището, полет Барселона – София с АК „Ryanair“ в 19:30ч. Кацане в София в 23:20ч.

Leave a Reply

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/savetours.ltd/
.
.