• admin
  • юни 11, 2019
  • 0 Comments

ПОЧИВКА В БАРСЕЛОНА и крайбрежието КОСТА БРАВА 01.10.2019

ПОЧИВКА В БАРСЕЛОНА и крайбрежието КОСТА БРАВА 01.10.2019

Маршрут:
Sofia-Barcelona-Sofia

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати на отпътуване:

Цена само с Ваучер от Грабо 725 лв.

ПРОГРАМА

Програма на пътуването:

1 ден
Полет от София до Барселона в 15:55ч с АК Ryanair. Посрещане на групата на летището в Барселона в 17:50ч. Панорамна обиколка на Барселона. Трансфер с автобус до Коста Брава, Калея. Настаняване в хотел Olympic 3*. Вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време или еднодневна екскурзия до Барселона с водач на български език (срещу доплащане) – Катедралата „Саграда Фамилия“ и парка Гюел. Спирка при стадиона на ФК Барселона – „Ноу Камп“, площад Испания, паметника на Колумб, Аквариума. Пешеходна разходка по площад Каталуня, улицата на артистите Рамбла, Готическия квартал и други (без включени входни такси). Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения в курорта. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или еднодневна екскурзия до манастира Монсерат (срещу доплащане) – планината Монсерат се приема за свещена и е място за поклонение, свързано с множество легенди и с бенедиктския манастирски комплекс, разположен в невероятно красивата местност. В базиликата на манастира се съхранява чудодейната Черна мадона – покровителка на Каталуния. Връщане в хотела. Вечеря. Вечерта възможност за Магическите фонтани (срещу доплащане). Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия „Светът на Дали и Хирона“ (срещу доплащане). Отпътуване към Фигерас – родният град на Салвадор Дали. Посещение на театъра музей „Салвадор Дали“, създаден през 1961г, когато новоизбраният кмет на Фигерес помолил прославения художник да подари на града своя картина. Дали решил да подари музей. И не само музей, а театър музей. Експозицията на музея позволява да се проследи целият творчески път на маестрото от импресионизма, футуризма, кубизма до сюрреализма. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време и обяд или еднодневна екскурзия до Княжество Андора – малка страна в Югозападна Европа, разположена между Франция и Испания в източната част на Перинеите. Андора е зона за безмитна търговия, поради което много туристи идват тук, за да се разходят по магазините и да направят своите покупки. Туристическа програма и разходка в столицата Андора ла Вела. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

7 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Вечеря. Нощувка.

8 ден
Закуска. По обяд освобождаване на стаите. Отпътуване за Барселона. Свободно време в града. Следобед трансфер до летището и полет в 18:30ч до София. Кацане в София в 22:20ч.
ЦЕНИ

01.10.2018 г. 725 лв. 1450 лв.

Leave a Reply

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/savetours.ltd/
.
.