• admin
  • януари 22, 2020
  • 0 Comments

Скандинавия 30.04.2021

Скандинавия 30.04.2021

        Дата – 30.04.2021г.                                                                            Цена –799,00 лв

 

1 ДЕН- Полет от Летище София за Берлин с АК ”Ryanair “ в 16:40ч. Посрещане на летището от представител на фирмата в 17:55ч. Отпътуване за района на Рощок. Настаняване в хотел.Нощувка.

 

2 ДЕН– Рано сутринта в 06.00ч. отплаване за Дания с ферибот от Рощок за Гедсер. В 08.30ч. пристигане в  столицата на Дания Копенхаген. Панорамна обиколка на града /2,30/ с местен екскурзовод на български език /доплащане 20,00 евро/. Спирка при двореца Кристиянборг приютил Датския парламент, Националната библиотека, спирка при Mраморната катедрала и площада с двореца Амалиенборг, Кралския театър, Чърчил парк със замъка Касталет и символа на Дания – статуята на малката русалка, фонтана Гифион, посветен на “майка Дания”, централния площад с Кметството и паметника на Андерсен. В 15.30ч. отпътуване за пристанището. Качване на круизен кораб за Норвегия на компанията DFDS. Нощувка в каюти за 4-ма, ниво 2.

 

3 ДЕН-Сутринта  в 09,30ч. пристигане в столицата на Норвегия – гр. Осло. Панорамна обиколка от 10,00ч. на града с местен екскурзовод на руски език /доплащане 20.00 евро/ – Кралския дворец, централната улица “Карл Йохангате”, Кметството, където се връчва Нобеловата награда за мир, скулптурите на Вигеланд в парка Фргонер. Рано след обяд отпътуване за шведската столица Стокхолм, известна като “Северна Венеция”. Нощувка по път в Вастерас или в района на Стокхолм.

 

4 ДЕН-Закуска. Програма в Стокхолм с местен екскурзовод на български или руски език /доплащане 20,00 евро – остров Гамла Стан – сърцето на стария град с църквата на рицарите Сторкиркан и Кралския дворец,

Кметството със “Златната зала”, която всяка година приютява бала в чест на Нобеловите лауреати.и неповторима панорама от града. В 15.00ч. отпътуване за пристанището Вартан. В 16.45ч. отпътуване за финландската столица Хелзинки с най-големия 14-етажен круизен кораб на “Силия лайн”, дълъг 203м., разполагащ с караоке бар, басейн, сауна, казино, free shop, дискотека и огромна търговска част. Нощувка на круизния кораб каюти за 4-ма, ниво 2.

 

5 ДЕН-Около 10.00ч. пристигане в Хелзинки – град обграден от три страни с вода, чийто жители се сочат за най-образованите и най-добре живеещите в света. Панорамен тур 10,30-12,30ч. с местен автобус и екскурзовод на руски език /доплащане 35,00/ с впечатляващата сграда на Финския парламент и Руската православна катедрала, Скалната църква и паметника на Сибелиус. Отпътуване обратно за Стокхолм. Нощувка на кораба на Силия лайн,ниво 2.

 

6 ДЕНПристигане сутринта в 09,30ч. в Стокхолм. Посещение на музея “Васа” с кралския боен кораб или етнографския комплекс „Сканзен”. По обяд отпътуване за Германия. Попътна спирка на брега на езерото Ветерн. Вечерта качване на ферибот от Трелеборг до Рощок – пътуване около 6,00ч. – включено е настаняване на база дек. По желание и препоръчително е доплащането за кабини.

 

7 ДЕН-Рано сутринта пристигане в Рощок. Кратка туристическа програма /2 часа/ в Берлин – улицата на липите и най-известните по целия свят символи на Берлин – Бранденбургската врата, Райхстагът и Монументът на победата. Следобяд трансфер до летището за полет до София с АК “Ryanair” в 17.10ч. Кацане на летище София в 20.20ч.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

-самолетен билет София –  Берлин – София с АК “Ryanair” с включени летищни такси, малък кабинен багаж/ 40/20/25 см, транспорт с автобус 3*,  фериботни, пътни и пристанищни такси, обявените  5 нощувки, калкулирани на база 4-ки кабини, стаи 2-ки /1 нощувка  в района на Рощок; 1 нощувка със закуска в хотелска верига в района на  Стокхолм ; 2 нощувки на ферибот на Силия Лайн Стокхолм – Хелзинки – Стокхолм, в каюта за 4-ма, ниво 2; 1 нощувка на ферибот Dfds  Копенхаген – Осло в каюта за 4-ма, ниво 2,  водач-представител на фирмата по време на пътуването, медицинска застраховка, туристическа програма в Берлин.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– голям кабинен багаж до 10 кг./55/40/20/см. и  Priority Boarding – 20 евро в посока, допълнителен до 20 кг.- 40     евро в посока

– входните такси на посещаваните обекти

– туровете в програмата:

– обиколка на Копенхаген с местен екскурзовод – 20 евро

обиколка на Осло с местен екскурзовод – 20 евро

– обиколка на Стокхолм с местен екскурзовод – 20 евро

обиколка на Хелзинки с местен екскурзовод – 35 евро

– доплащане за  двойна/ тройна кабина на кораба Дания-Норвегия – 45 евро на човек – двойна,  25 евро на човек – тройна кабина,

– доплащане за двойна/ тройна кабина Стокхолм – Хелзинки – Стокхолм – 60 евро на човек – двойна, 25 евро на човек – тройна кабина,

възможност за настаняване в каюти на ферибота от Швеция за Германия – каютата за 4 ма – 130 евро, каютата за 2ма – 120 евро – заявява се и заплаща  предварително/.

 

 

Leave a Reply

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/savetours.ltd/
.
.