COVID-19

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА УПРАВИТЕЛЯ НА СЕЙФТУРС ЕООД ОТНОСНО ОБЯВЕНОТО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА НИ И ОТРАЖЕНИЕТО МУ ВЪРХУ ОРГАНИЗИРАНИТЕ ОТ ТУРОПЕРАТОРА ПЪТУВАНИЯ

 

           Във връзка със Заповед на Министъра на Туризма Т-РД- 16 -76/  от 17.03.2020г. и  въведеното извънредно положение на Република България и предложението му за същият този период да отпадне чл. 89, ал.5 от Закона за Туризъм / във връзка с епидемии/, СЕЙФУРС ЕООД НЕ ПРЕКРАТЯВА ДОГОВОРИТЕ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ  ПАКЕТИ  С ДАТИ  НА ОТПЪТУВАНЕ  до 31.05.2020г.,  а СПИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО на задълженията си с ПОТРЕБИТЕЛИТЕ  по тях.

Моля, проверете във вашия договор датата на приключване на пътуването, аналогично и приключване на договора, дали не е преди края на тази заповед и евентуалното и удължаване.

Вслушайте се в съвета на Министъра на Туризма, че няма да позволи да се „счупи” Икономиката на България, за което още веднъж помислете за нашето предложение.

Във връзка с гореизложеното, заплатените суми към СЕЙФТУРС ЕООД могат да се ползват ЕДИНСТВЕНО за пътуване в следващ период от 12  месеца, от заявеното ваше предишно пътуване. Ще получите Ваучер на стойност на заплатената сума към нас сума, в който ще ви бъде добавено и удължаването на ваучера от Грабо Медия. Може  да преотстъпите пътуването си към трети лица.

В случай, че сте притеснени за Вашите пари, при евентуални фалити, СЕЙФТУРС ЕООД  има Застраховка Отговорност на Туроператора  номер 13062010010004/ 20.12.2019г. и с лимит на отговорност 1 400 000 лева.

Помислете реално при фалити на Туроператори, какво ще бъде становището на Застрахователите и вашата отговорност към повече от 85% от клиентите, които са вече приели предложенията ни за ваучери, а поради вашите действия, те няма да могат да се възползват. Затова след изменението на закона и разсрочването на сумите, които желаете, сроковете за връщане ще бъдат най-рано след като всички получили ваучери от нас, се възползват от тях.

Моля, осмислете още веднъж вашето решение!

Желаем ви здраве и се пазете!

 

 

С уважение:  Станимир Василев

                         / Управител на „СЕЙФТУРС“ ЕООД/

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/savetours.ltd/
.
.